Τζίροι

0
54
Τζίροι

ΤζίροιΣε Bethome.gr κάθε μέρα θα μάθετε ποια είναι τα στοιχήματα. Πληροφορίες είναι διαθέσιμες τόσο για την κατάθεση, η οποία παίρνει 1X2 στον αγώνα, και στις αγορές-στόχους!

Το ΣΤΟΊΧΗΜΑ έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, και οι εξελίξεις στην τεχνολογία και, φυσικά, το διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή. Online στοίχημα κυριαρχεί στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, και οι οπαδοί να απολαύσουν καθημερινά, δοκιμάζοντας την ικανότητα να προβλέψουν σωστά τις Αθλητικές εκδηλώσεις όλων των ειδών και οπουδήποτε στον πλανήτη. Το ποδόσφαιρο, φυσικά, προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, την τηλεόραση, τη διαφήμιση και, κατά συνέπεια, το στοίχημα. Στοίχημα sites προσφέρουν τώρα όλα τα αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται, αλλά κάποια excel και δείχνει έναν κύκλο εργασιών που δημιουργούν. Τα ποσά των χρημάτων που συλλέγονται είναι τεράστια, και ο συνολικός αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται.

Τι είναι ο κύκλος εργασιών;

Ο κύκλος εργασιών είναι το συνολικό χρηματικό ποσό που λαμβάνει μια εταιρεία ή μια εταιρεία από την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της. Ο κύκλος εργασιών είναι βασικά όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις.

Έτσι, ο κύκλος εργασιών των θέσεων στοιχημάτων ορίζεται στο συνολικό στοίχημα που πήραν για κάθε αγώνα. Στοίχημα αυξήσει το ενδιαφέρον των παικτών, επειδή μέσα από τις τάσεις σε όλο τον κόσμο μπορεί να αντλήσει συμπεράσματα και να οδηγήσει σε πιο ακριβείς δημοσκοπήσεις. Για παράδειγμα, όταν κάποια παιχνίδια τζίροι συγκεντρωμένη σε ένα σημείο του αγώνα, ο παίκτης που έχει ενημερωθεί για αυτή την τάση είναι ενημερωμένοι, ως εκ τούτου, έμμεσα, για νέα, δυναμική και να σχηματίσουν ομάδες.

Είναι λογικό όταν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου παίζεται εναντίον P.Αλλάχ.  Βαρκελώνη με Leganies, Γέρος “γέρνει” προς τα καταλανικά νίκη αναμένεται, επίσης, ότι μια ζωντανή εργασιών θα δημιουργηθεί, αν blaougranes απέτυχε να προωθήσει και θα αυξάνεται, καθώς τα λεπτά για να πάει.

Εισόδημα

Στην περίπτωση των παραπάνω live στοιχημάτων, ο κύκλος εργασιών των προθεσμιακών αποδόσεων γίνεται πιο σαφής. Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή της νίκης της Βαρκελώνης θα αυξηθεί σε λίγα λεπτά. Στην αρχή του αγώνα από το Jiro στο 1,80, ο κύκλος εργασιών θα κυμαίνεται από 1,30 έως 1,80, αν, για παράδειγμα, μετά το 70.το λεπτό ήταν ακόμα 0-0. Επίσης, τα στοιχήματα αποδόσεις εμπίπτουν επίσης στο στοίχημα προ παιχνίδι και μπορεί να αλλάξει τις τιμές που προσφέρονται στοιχήματα. Αν, για παράδειγμα, στη Βαρκελώνη για να κερδίσει, κάνει πάρα πολύ κύκλου εργασιών σε σύγκριση με μια ισοπαλία και δύο φορές, στη συνέχεια, την ιστοσελίδα, σταγόνες απόδοση 1.30 1.25, ή 1.20. Αυτό επηρεάζει συχνά αποδόσεις OPAP και παίκτες με διαφορετική τιμή για να ολοκληρωθεί το εισιτήριο και η επόμενη τιμή στη συνέχεια αναφέρεται στο εισιτήριο που έλαβε.

Djiroi live

Djiroi liveΌπως προαναφέρθηκε ,στα” σύγχρονα ” στοιχήματα πονταρίσματος που τοποθετούνται ζωντανά, δηλαδή ζωντανά στοιχήματα. Ας επιστρέψουμε στο παράδειγμα της Βαρκελώνης. Αν Μέσι ομάδα να 0-0 στο ημίχρονο του αγώνα ενάντια σε Λεγανεσ, η απόδοση αυτή τη στιγμή θα πρέπει να καθορίζεται από έναν αλγόριθμο που ξεκινά με αρχικές τιμές (předehrami), όπως είναι η περίπτωση με όλα τα αθλητικά γεγονότα. Αν ναι, στο ημίχρονο της νίκης της Μπαρτσελόνα κάνει ένα τεράστιο κύκλο εργασιών, τότε η απόδοση θα μειωθεί σημαντικά, ή ακόμα και κατά τη διάρκεια, ας πούμε, το δεύτερο εξάμηνο απόδοση στη νίκη μπορεί να πέσει, ακόμη και αν τελειώσει το παιχνίδι, αν οι παίκτες στοίχημα ένα στοίχημα μαζικά και να κάνετε ένα υψηλό κύκλο εργασιών, επειδή αισθάνονται ότι το νικητήριο τέλος πλησιάζει.

Ασία

Μια εκδήλωση μεγάλου ενδιαφέροντος μεταξύ των bookmakers είναι ο ασιατικός κύκλος εργασιών. Στην Ασία και συγκεκριμένα στη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ με βάση βιβλιοπωλεία με πολύ υψηλή ρευστότητα, ως παίκτες με πολύ βαθιές τσέπες. Η προσφορά στοιχηματισμού είναι συνήθως ένα μικρό ποσοστό της γκανιότας και υψηλές αποδόσεις για κάθε επιλογή, με αποτέλεσμα να έχουν συντάξει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του συνολικού κύκλου εργασιών, επειδή οι μεγάλοι παίκτες στοίχημα τεράστια ποσά για την επιλογή. Μερικοί πόντοι λαμβάνουν πολλά στοιχήματα, οι γύροι στοιχημάτων αλλάζουν αποδόσεις και δίνουν κατεύθυνση για στοιχήματα σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν η φυλή, και το συγκεκριμένο σημείο, συλλέγει πολλά κύκλου εργασιών από την Ασία τείνει να επιβεβαιωθεί. Οι παίκτες από όλο τον κόσμο, ακόμη και αν δεν έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε αυτά τα βιβλία, ακολουθήστε την ανάπτυξη ως ένδειξη στοιχημάτων πρόταση. Ακολουθούν τις τάσεις του κύκλου εργασιών και συνήθως ακολουθούν καθοδικές τάσεις.

Φυσικά, αυτό δεν επιβεβαιώνεται κάθε σημείο στοιχηματίσει μαζικά στην ασιατική αγορά, αλλά τζίροι μπορεί να λειτουργήσει ως μια κλήση αφύπνισης για τους παίκτες που θέλει να λύσει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο ασιατικός κύκλος εργασιών θα πρέπει να χρησιμεύσει ως πρόσθετο εργαλείο στην προκαταρκτική μελέτη στοιχημάτων, όπως και η ενημέρωση για τους τραυματισμούς, τις καιρικές συνθήκες και τη μορφή της ομάδας.

ΑσίαΗ ασιατική αγορά και ο κύκλος εργασιών της μπορεί να είναι πιο έντονη σε μικρά πρωταθλήματα. Οι ασιάτες φυσικά στοιχήματα για τα δημοφιλή πρωταθλήματα, όπως η Πρέμιερ και τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το” εντυπωσιακό ” αλλαγές στις αποδόσεις συμβαίνουν σε λιγότερο εμφανή πρωταθλήματα, όπου συνήθως τη μορφή, και οι φήμες για τα “ύποπτα” παιχνίδια.

Στη σελίδα μας θα βρείτε ένα λεπτομερές τραπέζι όπου κάθε μέρα αναφέρεται σε στοιχήματα σε αγώνες. Σε αυτόν τον πίνακα θα ενημερωθείτε για τον οργανισμό εντός του οποίου κάθε αναμέτρηση, χρόνος εκδήλωσης, κέρδη στα σημεία 1 – X – 2, και οι πιθανότητες κάτω και άνω 2.5 εκτελούνται. Ταιριάζει κατάταξη ανάλογα με το συνολικό κύκλο εργασιών που συσσωρεύονται με το πιο δημοφιλές στην κορυφή. Εκτός από το συνολικό ποσό, ο κύκλος εργασιών για κάθε σημείο ενδείκνυται σε πραγματικούς αριθμούς, και, επίσης, σε ποσοστό επί του συνολικού ποσού. Π. Αλλάχ. 17 000 ευρώ ανά άσο και 49,6% του συνολικού κύκλου εργασιών, 9 300 ευρώ ανά Χ και 27,2% του συνολικού κύκλου εργασιών και 7 900 ευρώ ανά διπλό και 23,10% ευρώ. Φαίνεται ότι ο πίνακας αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα πονταρίσματα αυξάνονται καθώς πλησιάζει η αρχή κάθε αγώνα.

Στην ελληνική αγορά, δεν είναι γνωστό ποιες φυλές θεωρούνται πιο εμπορικό και να προσελκύσει το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών στοιχημάτων, αλλά είναι χρήσιμο για τους παίκτες να έχουν μια σφαιρική άποψη για τις κινήσεις των στοιχημάτων και τη συνολική απόδοση και πρέπει να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για ένα κουπόνι για ένα στοίχημα.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here