Τι σημαίνει παρολί στο στοίχημα;

0
125

Τι σημαίνει παρολί στο στοίχημα;Πολλοί παίκτες, κυρίως… Οι Πρωτάρηδες είναι περίεργοι όταν ακούν τη λέξη “parlay”.”Αλήθεια, τι σημαίνει πολλαπλάσια στην ορολογία στοιχημάτων;

Η απλούστερη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι η εξής: το παρολί είναι ένα στοίχημα που συνδυάζει δύο ή περισσότερα γεγονότα και να πάρετε έξω κερδίσετε θα πρέπει επιβεβαίωση όλων των παικτών επιλογές. Άλλοι όροι που χρησιμοποιούνται για πολλαπλάσια είναι “συνδυαστικό στοίχημα”, “combo στοίχημα “ή”στοίχημα συσσωρευτή”.

Η συνολική απόδοση προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό των πιθανοτήτων όλων των επιμέρους γεγονότων. Έτσι, το κύριο πλεονέκτημα του parlay είναι ότι μπορεί να μας φέρει ένα μεγάλο κέρδος. Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει μεγάλη σύγχυση: η απώλεια ενός γεγονότος οδηγεί αυτόματα στην απώλεια ολόκληρου του εισιτηρίου.

Τι σημαίνει παρολί στο στοίχημα;Άδεια ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα προσφέρουν οι περισσότεροι από τους παρολί στοίχημα σε όλα τα αθλήματα, ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί σχετικά με τα γεγονότα που μπορούν να συνδυαστούν. Για παράδειγμα, επιλογές από το ίδιο παιχνίδι δεν μπορούν να τοποθετηθούν στο ίδιο εισιτήριο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here