Πως παίζω σύστημα στο Στοίχημα;

0
104

Πως παίζω σύστημα στο Στοίχημα;Όπως είπαμε σε προηγούμενα άρθρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να στοιχηματίζουν. Πολλοί από αυτούς έχουν πλήρη επίγνωση του τι να παίξουν και πώς να παίξουν, αλλά υπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν τα πάντα για το μέρος του στοιχήματος. Ένα από τα πιο κοινά ερωτήματα που συναντάμε είναι” πώς μπορώ να παίξω το σύστημα ” στο στοίχημα; Στις επόμενες παραγράφους θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια εικόνα για το πώς στοιχηματίζουμε σε ένα σύστημα και πόσο επικερδής μπορεί να είναι ένας τέτοιος ταύρος.

Αρχικά για να πάρει τα πράγματα με τη σωστή σειρά, το σύστημα σύμφωνα με bookmakers, “είναι ο κωδικοποιημένος τρόπος ανάπτυξης στηλών από ένα επιλεγμένο σύνολο των γεγονότων από τον αριθμό των ζητούμενων γεγονότων.”Με απλούστερους όρους, παίζοντας ένα σύστημα επιλέγουμε έναν ορισμένο αριθμό των αγώνων και από αυτούς ορίζουμε τα απαιτούμενα γεγονότα που θέλουμε να συλλάβει.

Οι λάτρεις του συστήματος σε όλο τον κόσμο είναι πολλοί, σαν ακόμη και αν χάσουν ένα ή περισσότερα παιχνίδια, μπορούν να κάνουν ένα κέρδος ή τουλάχιστον να πάρει τα στοιχήματά τους πίσω. Πώς να παίξετε ένα σύστημα;

Ας τραβήξουμε την παρακάτω φωτογραφία, για παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να στοιχηματίσετε σε τέσσερα παιχνίδια και να επιλέξετε να παίξετε το σύστημα 2-3-4. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε κάποια χρήματα, ακόμη και αν έχετε μόνο δύο από τα τέσσερα παιχνίδια τους, ωστόσο, θα είναι σαφώς χαμηλότερο από ό, τι αν πάρετε τρία ή τέσσερα.

systima

Δίπλα σε κάθε επιλογή, το κόστος αναφέρεται, για παράδειγμα, 6 ευρώ για τα δύο, 4 ευρώ για τέσσερα κ. λπ.έτσι, Κύριε Πρόεδρε, με τα χρήματα που έχουμε βάλει σε κάθε κατηγορία, το σύστημα δαπανών, συνολικού ΎΨΟΥΣ 19. Το μέγιστο ποσό που θα κερδίσετε, αν προβλέψουμε σωστά σε όλους τους αγώνες, είναι 472.25€, ενώ για να ανακτήσει κάποια χρήματα, θα πρέπει να” πάρει ” τουλάχιστον δύο αγώνες.

Πως παίζω σύστημα στο Στοίχημα;Εδώ αξίζει να θυμόμαστε ότι για να κάνει ένα σύστημα κερδοφόρο, οι αποδόσεις πρέπει να είναι σχετικά μεγάλη, ή τουλάχιστον πάνω από 2.00. Αποδόσεις όπως 1.30, 1.50 ή 1.70 είναι απαγορευτικό, όταν επιλέγουν να στοιχηματίσουν σε ένα σύστημα, καθώς ακόμη και αν σας “πιάσει” δύο ή τρία παιχνίδια, δεν αποκλείεται να χάσει αρκετά από τα χρήματα που ποντάραμε.

Η παραπάνω φωτογραφία, φυσικά, είναι μόνο ένα παράδειγμα, όπως μπορούμε να επιλέξουμε πόσα γεγονότα θα απαιτηθούν σε κάθε σύστημα. Είναι, ωστόσο, μια “αποτυχία” για κάθε σύστημα που θέλετε να παίξετε, με όλα όσα χρειάζεστε σε αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here