Σύστημα D’ Alembert στο στοίχημα: Οδηγός και παραδείγματα

0
129

Το σύστημα της Аламбера, εστιάζεται κυρίως σε πιο λογικές στοιχήματα σε παίκτες που δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν. Αυτό είναι ένα άλλο σύστημα, που προέρχεται από ρουλέτας στο καζίνο, όπως είναι γνωστό, όπως το σύστημα της πυραμίδας, αλλά και ως montant et demontant. Η ιδέα του συστήματος της Аламбера δημιουργήθηκε τον 18ο αιώνα από τον Γάλλο φυσικό και μαθηματικό, Jean le Rond d’alembert. 

Ο στόχος αυτού του τρόπου υποβολής προσφορών είναι η ελαχιστοποίηση των απωλειών του παίκτη. Αυτό το σύστημα βασίζεται στην θεωρία της καθυστέρησης, έχει πολλά κοινά με το σύστημα Мартингейла, αλλά σίγουρα πιο ασφαλές. Η βασική ιδέα του συστήματος της Аламбера ότι αυξάνουμε το στοίχημα κάθε φορά που χάνουμε και να μειώσει το στοίχημα κάθε φορά που κερδίζουμε. Αυτή την τεχνική ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε μερικά από τα επιτεύγματα, αλλά και να αποζημιώσει κατά ζημιών σταδιακά παραπάνω, χαμένα στοιχήματα. Συνολικά το σύστημα είναι απλό στη δράση, όπου σε περίπτωση νίκης του παίκτη μειώνεται στο μισό του αρχικού ποσού που έβαλε, ενώ σε περίπτωση ήττας αυξάνεται κατά μία μονάδα, βοηθώντας τον έτσι να κυριαρχήσει στοιχημάτων. 

Για παράδειγμα 

Bet 10€. Έχεις κερδίσει; Κρατήστε το ίδιο ποσό πονταρίσματος. 

Bet 10€. Έχασες; Κρεβάτι αρχικό ποσό. 

Στοίχημα 20 ευρώ. Έχασες; Προσθέστε άλλα 10€ και ποσοστό 30 ρούβλια. 

Έχεις κερδίσει; Διαγραφή 10€. 

Στοίχημα 20 ευρώ. Έχεις κερδίσει; Βγάλε 10 ευρώ και να ποντάρετε 10€. 

Έχασες; Προσθέστε 10€ και ποσοστό 20€. 

Για παράδειγμα Όπως και σε όλες τις στρατηγικές και τα συστήματα, όπως και στο σύστημα της Аламбера υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Είναι ένας από τους τρόπους που μπορεί να βοηθήσει αρκετά τους παίκτες με μικρό κεφάλαιο, που δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν, ενώ αυτή η πρακτική, η οποία δεν επιτρέπει στον παίκτη ενθουσιασμένος και ανέβηκε στο μεγάλο στοίχημα, αυξάνοντας, ωστόσο, την πίστη της για το επόμενο στοίχημα. 

Αντίθετα, είναι, σίγουρα, το σύστημα, αυστηρή, ενώ, όταν ο παίκτης έχει την υπομονή για να το εφαρμόσει σωστά. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι βασίζεται στη θεωρία της φυσικής ισορροπίας μεταξύ της νίκης και της ήττας, είναι πιθανό ότι μετά από αρκετές νίκες για να έρθει μια μεγάλη σειρά διαδοχικών ηττών, καθώς και απαιτεί ένα μεγάλο ποσό πονταρίσματος, για να επιτευχθεί πραγματική ισορροπία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here