Βασικές συμβουλές για επιτυχημένο ποντάρισμα

0
344
Βασικές συμβουλές για επιτυχημένο ποντάρισμα

Βασικές συμβουλές για επιτυχημένο ποντάρισμαΑπό τους παίκτες που εμπλέκονται σε στοιχήματα λίγοι είναι εκείνοι που καταλήγουν στο πολυπόθητο Ταμείο. Ενδεχομένως, αν ακολουθούν μερικά από τα βασικά προγνωστικά, θα καταφέρουν να αυξήσουν τα κέρδη τους, ή τουλάχιστον να αυξήσει τις πιθανότητες της νίκης του… πολέμησε το βιβλίο.

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές.

*Το πιο σημαντικό, ίσως, “όπλο” του παίκτη είναι να στοιχηματίσετε σε κάποια αποδεκτά παιχνίδια και όχι σε παρολί. Εισιτήρια με πολλές επιλογές μπορεί να φαίνεται πιο ελκυστική, αν είναι “υπόσχεση” μεγάλα κέρδη, αλλά την ίδια στιγμή, ελαχιστοποιούν την πιθανότητα της νίκης.

* Χρηστή διαχείριση του κεφαλαίου (διαχείριση του bankroll). Κάθε παίκτης πρέπει, αν θέλει να κάνει ένα κέρδος σε χρόνο, τη διαχείριση του κεφαλαίου με σύνεση και να μην επιδιώκουν μεγάλα οφέλη σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως σε αυτή την περίπτωση είναι πιο πιθανό να χάσουν τα λεφτά αμέσως.* Χρησιμοποιήστε το Live στοίχημα “εργαλείο” σωστά. Στοίχημα σε πραγματικό χρόνο σε ένα παιχνίδι που παρακολουθείτε μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει μια άμεση άποψη του παιχνιδιού στο οποίο θέλει να στοιχηματίσει, την κατάσταση των ομάδων ή των παικτών και το like.Mr

* Δώστε μεγάλη προσοχή στη RAK, δηλαδή στην Επιτροπή η οποία σύμφωνα με το βιβλίο κερδίζει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε πολλούς αγώνες μαζί, να προτιμάτε όσο το δυνατόν και να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε διαφορετικές ιστοσελίδες.

* Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε drop-outs. Αλλαγές στην ευκαιρία του αγώνα μπορεί να κάνει πολλές δηλώσεις και να ενημερώνονται σχετικά με τους είναι ένα σημαντικό “εργαλείο” στα χέριατου για να αποφύγει τις παγίδες.

* Να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν λιγότερους διαγωνισμούς, τους οποίους θα παρακολουθήσει συχνά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μια σαφέστερη εικόνα των ομάδων θα ποντάρει και να μάθουν καλύτερα την “συμπεριφορά” που τον βοηθά να στοιχηματίσετε με το λιγότερο κίνδυνο.

Βασικές συμβουλές για επιτυχημένο ποντάρισμα* Να ενημερώνονται για τα νέα της κάθε ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε αν μια ομάδα έχει σημαντικές απουσίες, ή τα κύρια παίκτες λείπουν και ό, τι συμβαίνει στις τάξεις που μπορούν να επηρεάσουν τις επιδόσεις του εντός του αγωνιστικού χώρου.

* Ένα άλλο “εργαλείο” που ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει είναι στατιστικά. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να δώσει μια πλήρη εικόνα μιας ομάδας, ή ενός παίκτη, ότι, αν “διαβάσει” σωστά, δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.* Το ποδόσφαιρο είναι, φυσικά, το πιο δημοφιλές άθλημα ανάμεσα στους παίκτες, αλλά μια καλή συμβουλή θα ήταν να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλα αθλήματα, όπως το τένις και το μπάσκετ. Ο λόγος είναι τίποτα άλλο από το γεγονός ότι αυτά τα αθλήματα έχουν δύο ενδεχόμενα (win-lose) και όχι τρία, όπως το ποδόσφαιρο (νίκη-ισοπαλία-ήττα), η οποία αυξάνει τις πιθανότητες της νίκης.

* Να παίξει μόνο του πλεονάσματος και όχι της καθυστέρησης του. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι το στοίχημα είναι ως επί το πλείστον διασκεδαστικό.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here