Στοίχημα Τένις: Κανόνες των στοιχηματικών

0
265
Στοίχημα Τένις: Κανόνες των στοιχηματικών

Στοίχημα Τένις: Κανόνες των στοιχηματικώνΛαμβάνοντας υπόψη ότι το τένις είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, τα εργοστάσια αυτές τις ιστοσελίδες δίνουν την ειδική βάση στα επιμέρους αθλήματα, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτης έχει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές αγορές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαφορά στην απόδοση ενός αγώνα τένις ανάμεσα σε ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών είναι μεγάλη και ο καλύτερος παίκτης επιλέγει ένα στοίχημα συστηματικά σε ένα μέρος. 

Φυσικά, εκτός από τους κανόνες που θέτουν τα ποσοστά αυτά, ιστοσελίδες, σημαντικός παράγοντας είναι ο παίκτης ξέρει και σπούδασε για τον αγώνα που πρόκειται να παρασχεθεί. Ο παίκτης πρέπει να γνωρίζετε το σχήμα, στο οποίο βρίσκονται οι παίκτες, και την μεταξύ τους ιστορία, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, στην εργασία, στο οποίο διεξάγεται η αντιπαράθεση και η απόδοση του κάθε παίκτη, συμπεριλαμβανομένων των. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα διεξάγεται το τουρνουά, αλλά και την παράδοση που έχει ο παίκτης σε αυτό. 

Παρακάτω αναφέρονται οι κανόνες για το στοίχημα στο τένις ιστοσελίδα Stoiximan.ru: 

Ένας αγώνας τένις θεωρείται ότι ξεκίνησε με το πρώτο ματς. 

Όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν σε τέτοιες περιπτώσεις: 

α) η Αλλαγή του τόπου 

β) να Αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα και / ή προγράμματα 

γ) Αλλαγή της επιφάνειας στην οποία περνά ο αγώνας 

δ) η μετάβαση από κλειστό σε ανοικτό πεδίο, ή το αντίστροφο 

Ο Γενικός Κανόνας 

Αυτός ο κανόνας έχει προτεραιότητα σε σχέση με όλους τους άλλους. Σε περίπτωση που το παιχνίδι ξεκινά και δεν ολοκληρωθεί, όλα τα στοιχήματα θα άκύρα, με εξαίρεση τα στοιχήματα που έχουν ήδη καταλάβει, κατά τη διάρκεια της διακοπής ή δεν μπορεί να οργανωθεί με διάφορους τρόπους (έχουν ήδη κριθεί κατά τη στιγμή της διακοπής – βλ.. Παραδείγματα 1-3 κατωτέρω). 

Ο Νικητής Του Τουρνουά (Μακρά) 

Αν ο παίκτης δεν συμμετείχε στο τουρνουά, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Ο παίκτης πρέπει να παίξει τουλάχιστον ένα σημείο σε ένα τουρνουά, για να τα στοιχήματα. 

Ο Νικητής Του Τουρνουά (Μακρά) Ο νικητής του αγώνα(πριν τον αγώνα και live στοιχήματα) 

Όλα τα στοιχήματα στο νικητή τένις αγώνα θα ακυρώνονται σε περίπτωση που ένας αγώνας ξεκινήσει αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση αλλαγής του συνολικού αριθμού Σύνολο (π. χ.x. με νίκη 3 σετ σε νίκη στα 5 σετ), που παίζουν στον αγώνα, τα στοιχήματα νικητή του αγώνα θα ισχύουν, ενώ τα ποσοστά στο σύνολο και γκέιμς είναι άκυρα. 

Η2Η στοιχήματα σε γεγονότα 

Πρέπει και οι δύο παίκτες/ομάδες να παίζουν τουλάχιστον ένα στοιχείο στην οργάνωση για την εφαρμογή του στοιχήματος. Αν και οι δύο παίκτες/ομάδες φτάσει μέχρι γύρου γεγονότα, όλα τα στοιχήματα θα ακυρώνονται.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here