Skrill Προσφορές

0
242
Skrill Προσφορές

Skrill ΠροσφορέςSkrill είναι ο πιο γρήγορος και πιο εύκολος τρόπος για να εκτελέσει τις online συναλλαγές σας. Ιδρύθηκε το 2001, και από τότε έχει γίνει ένας αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη λύσεων για τις επιχειρήσεις και προσωπικές πληρωμές ή καταθέσεις χρημάτων στις ιστοσελίδες, online αθλητικό στοίχημα, καζίνο, ή για τις online αγορές και την αποστολή χρημάτων.

Με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης, μόνο που έχετε τη δυνατότητα να στείλετε και να λάβετε χρήματα, να συνδέσετε τραπεζικούς λογαριασμούς και να ολοκληρώσει οποιαδήποτε συναλλαγή ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Όλα αυτά, με την ασφάλεια και την αξιοπιστία της Skrill, μια ιστοσελίδα που εμπιστεύονται χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Για να εγγραφείτε στο Skrill, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.skrill.com/gr / και επιλέξτε “Άνοιγμα λογαριασμού δωρεάν”. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε για το Skrill Mastercard, καθώς και.Όσο για τα έξοδα που χρεώνονται χρησιμοποιώντας Skrill, μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω:

Η χρήση του πορτοφολιού Skrill για να πληρώσετε online σε ένα κατάστημα που δέχεται Skrill είναι δωρεάν

Λήψη χρημάτων στο λογαριασμό Skrill είναι δωρεάν

Η φόρτωση ποσών στο λογαριασμό σας Skrill είναι συνήθως δωρεάν, αλλά ορισμένες επιλογές περιλαμβάνουν ένα μικρό τέλος

Η αποστολή χρημάτων σε ηλεκτρονική διεύθυνση ή άλλο λογαριασμό Skrill θα χρεωθεί με προμήθεια 1,9% του ποσού που θα αποσταλεί, με μέγιστο ποσό € 20

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here