Rachel Brown-Finnis στήλη: “Αγγλία δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά λήθαργο δεύτερο μισό αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο”

0
610
Rachel Brown-Finnis στήλη:

Rachel Brown-Finnis στήλη: "Αγγλία δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά λήθαργο δεύτερο μισό αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο"Πρώην Αγγλία τερματοφύλακας και το BBC Radio 5 Live αυθεντία Ρέιτσελ Μπράουν-Φίννις ασχολείται με την Αγγλία είναι το άνοιγμα να κερδίσει πάνω από τη Σκωτία κατά των Γυναικών, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, γιατί manager Φιλ Νέβιλ που απαιτούνται για να νιώθω θυμωμένος, και τι απειλή Αργεντινή – οι Λέαινες ” δίπλα τους αντιπάλους – να φέρει.

Θα βαθμολογούσα την Αγγλία με 9 στα 10 στο πρώτο ημίχρονο, και 4 στα 10 στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σκωτία.

Η εφαρμογή τους στο πρώτο εξάμηνο ήταν συγκλονιστικό?

θα μπορούσατε να δείτε ότι αισθάνθηκαν άνετα και αυτοπεποίθηση. Δεν νομίζω ότι η ζέστη επηρέασε τις Λέαινες στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι ήταν το σκεπτικό τους.

Ο φιλ Νέβιλ θα τονιστεί ότι είναι 2-0 up, ελπίζουν να έχουν πολλά παιχνίδια μέχρι να τελειώσει το τουρνουά, ας επιβραδύνει τα πράγματα κάτω και να πάρει την μπάλα, και να το παίξετε.Η εφαρμογή τους στο πρώτο εξάμηνο ήταν συγκλονιστικό?

Αυτό που δεν έκαναν ήταν να παίξουν την μπάλα αρκετά γρήγορα. Είχαν το ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, για τους ανθρώπους να έχουν επιλογές στην επίθεση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν το έκαναν. Ήταν λίγο ληθαργικό.

Ο Νέβιλ εθεάθη να δίνει στους παίκτες μια πρύμνη να μιλάνε με πλήρη απασχόληση στο γήπεδο. Αυτή είναι η διαδικασία μετά το παιχνίδι. Μαζεύονται σε μια αγκαλιά και δίνουν αναφορά. Πάντα το κάνουν αυτό κάτω από Νέβιλ και θα συνεχίσουν να το κάνουν – είτε αυτό είναι θετικό χτύπημα στην πλάτη ή αν ήταν επαναλαμβάνοντας ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με τα όσα είδε στο δεύτερο ημίχρονο.

Είσαι σε παγκόσμιο κύπελλο, πρέπει να το κάνεις να μετράει εδώ και τώρα. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να έχετε μια μικρή ταλάντευση και ακόμα να πάρει μέσα από την ομάδα, αλλά στη συνέχεια είναι νοκ-άουτ.

Για να βάλεις μια τέτοια παράσταση σε μια ομάδα που είναι υψηλότερη κατάταξη, με λίγη περισσότερη εμπειρία, τότε αυτό θα ήταν το τέλος του τουρνουά τους. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι αν δεν προσπαθείς να βγάλεις περισσότερα από αυτά, και αυτό προσπαθεί να κάνει ο Νέβιλ.’Ένα χρόνο χωρίς γκολ … αλλά ο Τέιλορ μπορεί να ξεκινήσει’

Όταν ήταν σφυρηλατημένων κομματιών τα σχέδιά τους πριν από λίγους μήνες, θα ήθελε να κάνει αλλαγές για την Αργεντινή αγώνα, το δεύτερο του Δ ‘ Ομίλου. Όχι επειδή είναι μια χαμηλότερη κατάταξη ομάδα από τη Σκωτία, αλλά επειδή παίζουν ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου.

Θα μαζευτούν και θα είναι δύσκολο να καταρρεύσουν.

Νομίζω ότι ο Νέβιλ θα κάνει μια σειρά από αλλαγές, αλλά όπως έχουμε δει από τους 16 μήνες του επικεφαλής, θα επιλέξει πάντα να βάλει διαφορετικούς παίκτες στο γήπεδο για να αναπτύξει διαφορετικές τακτικές.Θα μαζευτούν και θα είναι δύσκολο να καταρρεύσουν.

Νομίζω ότι θα το δούμε αυτό εναντίον της Αργεντινής. Όχι επειδή κάποιος δεν παίζει καλά, αυτό ήταν πάντα το σχέδιό του. Και νομίζω ότι αυτό είναι καλό, έχει θετικό αποτέλεσμα.

Ο επιθετικός Τζόντι Τέιλορ και η αμυντική Ρέιτσελ Ντέιλι μπορεί να ξεκινήσουν μαζί με την τερματοφύλακα Κάρλι Τέλφορντ.

Taylor δεν έχει σκοράρει ένα διεθνές γκολ σε πάνω από ένα χρόνο, αλλά έχει αποδείξει τον εαυτό της σε όλο τον κόσμο σε επίπεδο συλλόγων και ήταν το Golden Boot νικητής στην Ολλανδία πριν από δύο χρόνια. Είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης και μερικές φορές χρειάζεται απλά να πάρει ένα κομμάτι από ένα ρολό.

Το μειονέκτημα, φυσικά, είναι ότι μπορείτε να πάρετε ότι από το παιχνίδι με μια συνεπή εταίρο απεργία, αλλά θα υπάρχουν παίκτες γύρω της στην εκπαίδευση που μπορεί να συγχρονιστεί μαζί της.

Αυτό που συμβαίνει με μια χαμηλότερη κατάταξη πλευρά είναι ότι θα καταστήσει δύσκολο να παίξει μέσα από αυτά, όπως έκαναν στο εναρκτήριο παιχνίδι τους κατά της Ιαπωνίας. Θα είναι αμυντικοί και συμπαγείς και θα προσπαθήσουν να τους πιάσουν στον πάγκο.

Το κέντρο προώθησης της Αργεντινής, η Σόλε Χάιμς, παίζει για τη Λυών ώστε να είναι πραγματικά επικίνδυνη.

Η Αγγλία έπαιξε ενάντια στην κατώτερη θέση της Αντιπολίτευσης στα παιχνίδια προθέρμανσης που παίζουν έτσι, αλλά δεν το έκαναν καλά ενάντια στους ομοίους της Νέας Ζηλανδίας, αλλά έχοντας παίξει ομάδες σαν αυτή θα είναι φρέσκο στο μυαλό τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here