Πτώση αποδόσεων: Τι σημαίνει η μεταβολή τους στο στοίχημα;

0
147
Πτώση αποδόσεων: Τι σημαίνει η μεταβολή τους στο στοίχημα;

Πτώση αποδόσεων: Τι σημαίνει η μεταβολή τους στο στοίχημα;Πτώση αποδόσεις είναι σίγουρα ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του κάθε παίκτη που μπορεί να κερδίσει ένα μακροπρόθεσμο όφελος. Φυσικά, ωστόσο, κάθε παίκτης καλείται να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις επιλογές τους, μπορούν εύκολα να έχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, η μείωση των αποδόσεων χρησιμοποιείται από πολλούς ως σημαντικό μέσο ενημέρωσης σχετικά με τις κινήσεις της αγοράς.

Το πιο σημαντικό πράγμα που έχετε να ελέγχετε κάθε παίκτη κατά τη μελέτη καταρράκτη, είναι πόσες ιστοσελίδες έχουν αλλάξει την απόδοση ενός συγκεκριμένου σημείου, και όχι μόνο περιορίζεται σε μια ιστοσελίδα. Για παράδειγμα, ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της εξέλιξης της αγοράς είναι ότι η απόδοση έχει επιλεγεί στο 60% -70% των web sites, δηλαδή περίπου 40-50 τοποθεσίες web σε όλα. Ταυτόχρονα, ο παίκτης πρέπει να ασχολείται με εντυπωσιακούς καταρράκτες που είναι διπλάσιοι από τις 8: 00 έως τις 4: 00.

Στην πραγματικότητα, πτώση απόδοση μπορεί να σημαίνει πολλά, ενώ οι αποδόσεις μπορεί να πέσει για διαφορετικούς λόγους. Για παράδειγμα, ειδήσεις, όπως ο τραυματισμός ενός βασικού παίκτη, πολλές ομάδα απουσίες, κακή ομάδα για το κλίμα ή ακόμα και την έλλειψη κινήτρων μπορεί να είναι λόγοι γιατί ένα σημείο μπορεί να δεχθεί αρκετά στοίχημα. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση θα πέσει όσο χρειάζεται για να είναι σε θέση να” ισορροπία ” και σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι ελκυστική για κάποιον που θέλει να ποντάρει σε αυτό το σημείο.

Ένας άλλος λόγος για να αλλάξει καθιερωμένες αποδόσεις είναι πληροφορίες σχετικά με”στημένα παιχνίδια”. Φυσικά, υπάρχουν μερικά καταπληκτικά άνθρωποι που πραγματικά έχουν την ευκαιρία να μάθουν γι ‘ αυτούς, ενώ αυτοί που είναι αρκετά τυχεροί για να πάρετε πληροφορίες μπορεί να πάρει ένα σημαντικό όφελος. Δεν υπάρχει αμφιβολία, Οι περισσότερες από τις πληροφορίες του χρόνου σχετικά με στημένα παιχνίδια δεν είναι σωστή, έτσι ώστε ηαπώλεια των διαφορών χρημάτων είναι μεγάλη.

Πτώση αποδόσεων: Τι σημαίνει η μεταβολή τους στο στοίχημα;Εσφαλμένη απόδοση, ή την αντιγραφή αποτελέσματα από άλλες μεγάλες ιστοσελίδες στοιχημάτων, είναι μερικοί ακόμα λόγοι που είναι πιθανό να οδηγήσει σε πτώση των αποδόσεων. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που ανοίγουν ένα αγώνα τα στοιχήματα αρκετές ημέρες νωρίτερα, ή οι πιθανότητες αντιγραφή από άλλες ιστοσελίδες με αποτέλεσμα στη συνέχεια θα καλούνται να ξεκινήσει την απόδοσή σας.

Τέλος, πολλοί εκπληκτικοί κερδοσκόποι των “θυμάτων”πέφτουν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που στοιχηματίζουν πολύ σε ένα μέρος. Η αντίστοιχη ιστοσελίδα είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει την απόδοση, με το απίστευτο να ακολουθήσει τα στοιχήματα θεωρώντας μη-κανονική, η συγκεκριμένη πτώση παρατηρητή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here