Προσοχή στις στοιχηματικές απάτες του διαδικτύου

0
111
Προσοχή στις στοιχηματικές απάτες του διαδικτύου

Προσοχή στις στοιχηματικές απάτες του διαδικτύουΈχουμε όλοι παρατηρήσει, σελίδες Facebook, που τάζουν σε ευκολόπιστους παίκτες που γνωρίζουν τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων και να τους αναγκάσει για να προπληρώσουν για να τους αποκαλύψει. 

Οι διαχειριστές αυτών των προφίλ ισχυρίζονται ότι έχουν ευαίσθητες πληροφορίες, ιδίως, ποδοσφαιρικά γεγονότα και καλούν τους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου στοιχήματα (συνήθως μεγάλη) χρηματικά ποσά. Στη συνέχεια, για να λάβετε αξιόπιστες πληροφορίες που παρέχουν, ζητούν από τους ανυποψίαστους χρήστες να καταθέσετε χρήματα ή μέσω του συστήματος και ιστοσελίδες, ηλεκτρονικές πληρωμές λογαριασμών, κυρίως οι ξένοι, ή με τη χρήση ηλεκτρονικών κωδικών πληρωμών και προπληρωμένων καρτών για οικονομικό όφελος. Παίξτε σε Νόμιμες Ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα (Κάντε κλικ εδώ) 

Οι ανυποψίαστοι χρήστες του διαδικτύου, αφού έπεισαν και έστειλαν τα ποσά που ζητούν, δεν παίρνουν τα λεφτά που πήραν από τις σωστές προβλέψεις ή την επιστροφή των ποσών που έχουν καταβληθεί, σε περίπτωση που, αν, τελικά, αυτή η “πληροφορία” δεν έχει επιβεβαιωθεί. Φυσικά, οι πιθανότητες να κερδίσει μέσα από τέτοιες διαδικασίες είναι αρκετά… χιόνι στη Σαχάρα. 

Προσοχή στις στοιχηματικές απάτες του διαδικτύουΣκεφτείτε το γιατί κάποιος που έχει στη διάθεσή του τέτοιου είδους πληροφορίες το ρισκάρω, για να “μοιραστούν” και να μην χρησιμοποιεί ο ίδιος για να… από τότε, όποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, διαπράττει το έγκλημα, την απάτη, τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της φοροδιαφυγής. Όσοι συμμετέχουν σε αυτές μας τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, και η τιμωρία μπορεί να φτάσει τα 10 χρόνια στη φυλακή. Δείτε νόμιμες ιστοσελίδες στοιχημάτων, όπου μπορείτε να βάλετε τα χρήματα χωρίς… φόβο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here