Κάνε… παιχνίδι με δωρεάν paysafecard στην Betshop

0
275
Κάνε… παιχνίδι με δωρεάν paysafecard στην Betshop

Κάνε… παιχνίδι με δωρεάν paysafecard στην BetshopPaysafecard και Betshop “Σύμμαχος” και να σας δώσει μια paysafecard να παίξει σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς και όχι μόνο!

Βήμα 1: αν είστε ένας από τους τυχερούς ανθρώπους που λαμβάνουν το 16-ψήφιο PIN ενημερωτικό δελτίο, πληκτρολογήστε τα στο πορτοφόλι σας για mypaysafecard και θα δείτε αμέσως το δώρο μας θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας.

Βήμα 2: Εισάγετε το λογαριασμό σας betshop.gr και παίξτε το ποσό όπως σας αρέσει μέχρι τις 7 Μαΐου!

Προγκάμε ή ζούμε; Σου αρέσει το καζίνο; κανένα πρόβλημα. Είναι εξ ολοκλήρου στο χέρι σας για να παίξει το δώρο που σας δίνουμε!

Βήμα 3: Το δώρο μας έχει όλο και περισσότερο! Ποντάρετε το ποσό της paysafecard μέχρι την Κυριακή 7 Μαΐου και να πάρετε ένα μπόνους από 10% έως 50€ στην επόμενη κατάθεσή σας μέχρι την Πέμπτη 11 Μαΐου!

Γενικοί Όροι

Η προσφορά ισχύει μόνο για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη betshop.gr που έλαβαν το ενημερωτικό δελτίο.

Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα 1 Μαΐου έως Πέμπτη 11 Μαΐου (23: 59).

Προκειμένου να λάβετε το μπόνους 10% θα πρέπει να λαμβάνει το πλήρες ποσό της paysafecard που λαμβάνετε μία φορά μέχρι την κυριακή 7 Μαΐου και να κάνετε μια νέα κατάθεση για την κυριακή 11 Μαΐου.

Το μέγιστο ποσό μπόνους στην επόμενη κατάθεση είναι 50€.

Το ποσό της paysafecard έλαβε ως δώρο θα πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον μία φορά για να το πάω στο 1,20 και πάνω.

Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα 1 Μαΐου έως Πέμπτη 11 Μαΐου (23: 59).Το μπόνους 10% στη νέα σας κατάθεση ακολουθεί τους Όρους “Νέα μέλη”.

Μόνο τα μέλη του BETSHOP που ζουν στην Ελλάδα και είναι άνω των 21 ετών είναι επιλέξιμα για το μπόνους.

Αν ένα μέλος ή ομάδα μελών των ανωτέρω συνθήκες έχουν παραβιάσει ή προσπαθήσει να παραβιάσει τους, ή, αν είμαστε προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το μπόνους για να τα εγγυημένα κέρδη για να αποκομίσουν από την αγορά και την πώληση στοιχημάτων (arbitrage) ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλους τους λογαριασμούς, με την αύξηση του λογαριασμούς για τον/τους να την ακυρώσετε και να καταργήσετε αυτό το κέρδος από αυτό, καθώς και τυχόν επόμενα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μετά την ημερομηνία θέσης σε εκκαθάριση και πίστωση του μπόνους.

Όλες οι προσφορές περιορίζονται σε ένα άτομο ανά άτομο, οικογένεια, νοικοκυριό, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π. χ. τον Αλλάχ. χρεωστική κάρτα, κ. λπ.).

Αυτή η προσφορά προορίζεται για τα μέλη που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της BETSHOP, να αλλάξει, να ακυρώσει, να απαιτήσει την επιστροφή, αποσύρουμε τη διαθεσιμότητα της προσφοράς ή όλων των προσφορών ή να απορρίψει οποιαδήποτε προσφορά σε ένα μέλος ή ομάδα μελών ανά πάσα στιγμή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here