Οι ευκαιρίες στα Over/Under στο ημίχρονο

0
270
Οι ευκαιρίες στα Over/Under στο ημίχρονο

Οι ευκαιρίες στα Over/Under στο ημίχρονοΔεν υπάρχουν λίγοι παίκτες που εμπλέκονται στη διαδικασία πρόβλεψης των αποτελεσμάτων στα πρώτα 45 λεπτά ενός αγώνα. Ο κίνδυνος είναι, φυσικά, μικρότερος, διότι μιλάμε για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αλλά όχι μόνο τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων, αλλά και οι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν είναι σημαντικοί. Η αγορά over / Under στο πρώτο μέρος της Παιχνίδια ήταν γύρω για πολύ καιρό, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι το προτιμούν. Είναι λάθος να επισημαίνουμε ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες.* Ισχύουν όροι

Οι ευκαιρίες στα Over/Under στο ημίχρονοΥπάρχει η επικρατούσα άποψη ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι “κλειστά” και ότι συνήθως κλείνουν τα μισά χωρίς γκολ (0-0). Με βάση τα αριθμητικά και στατιστικά στοιχεία από σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, αυτό δεν είναι η περίπτωση, όπως και σχεδόν το ένα τρίτο από το πρώτο εξάμηνο τελειώνει με δύο γκολ, δηλαδή πάνω από 1,5-μισό, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό είναι πάνω από 2.5.

Σαφώς, τα πρώτα 45 λεπτά, προσφέρονται μόνο για τα παιχνίδια που πιστεύουμε ότι θα πάει με κλειστό σκορ, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε για τους αγώνες που μπορούν να “ανοίξουν”. Εν κατακλείδι, περισσότερο από 1.5 είναι ένα σημείο που συχνά να δούμε το πρώτο ημίχρονα, ειδικά σε αγώνες με μεγαλύτερο ρυθμό από την αρχή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here