Τι είναι η γκανιότα;

0
109

Τι είναι η γκανιότα;Ο όρος “rake” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στο χώρο του στοιχήματος, αλλά υπάρχουν αρκετοί που δεν γνωρίζουν την ακριβή έννοια. Χρησιμοποιώντας τον απλούστερο δυνατό ορισμό, η τσουγκράνα είναι η επιτροπή που συμμετέχει… τσέπη από ένα bookmaker στην ιστοσελίδα στοίχημα που πρέπει να κερδίσει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και με την προϋπόθεση ότι το ποσό των στοιχημάτων από τους παίκτες του σε τρία σημεία (1-Χ-2) αποφέρουν τα ίδια κέρδη.

Για να μιλήσει μαθηματικά, η πιο κοινή φόρμουλα για τσουγκράνα είναι: τσουγκράνα = 1 / Ace yield + 1 / tie yield + 1 / double. Το εξαγόμενο ποσό πολλαπλασιάζεται επί 100 και έτσι βασίζεται στο ποσοστό της τσουγκράνας, το οποίο είναι η παράδοση του βιβλίου.

Το τσουγκρητό είναι εξαιρετικά σημαντικό, επειδή το υψηλότερο εισόδημα του παίκτη μειώνεται. Αυξάνει, όταν αυξάνει ο αριθμός των αγώνων, κατά την οποία παίκτες Στοιχήματα (παρολί), έτσι, μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι να ιεραρχήσουν ένα μικρό αριθμό των αγώνων για να στοιχηματίσετε (ή, ακόμα καλύτερα, δεκτή singles).

Πώς να νικήσει μια τσουγκράνα;

Τι είναι η γκανιότα;Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για έναν παίκτη να κερδίσει τσουγκράνες. Κάποιος πρέπει να κινηθεί είναι μια σύγκριση των αποδόσεων, προκειμένου να βρείτε την υψηλότερη απόδοση ιστοσελίδα για το σημείο ή το στοίχημα έχει επιλεγεί. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να εντοπίσει τα λάθη στα μαθήματα και τις πιθανότητες που βγαίνουν νωρίς. Επιπλέον, είναι σημαντικό να καθοριστεί η αξία του στοιχήματος. Στο τέλος, πρέπει να επαγρυπνεί για να βρει αγώνες που προσφέρονται χωρίς προμήθεια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here