Τι είναι το Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα

0
93

Τι είναι το Draw No Bet (DNB) στο στοίχημαΣτοίχημα χωρίς ισοπαλία πρόσφατα αναπτυχθεί σε σχετικά λαϊκή αγορά, όπου ένας παίκτης ενδιαφέρεται μόνο για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και στην περίπτωση των δεσμών, το στοίχημα επιστρέφεται σε αυτόν.

Αυτή είναι μια αγορά που προσφέρει σημαντικά περιθώρια κέρδους, τα οποία έχουν ασφάλεια δεσμούς, αλλά ο παίκτης καλείται να έχουν πριν από το στοίχημα το πιο γνώσεις σχετικά με τις ομάδες και τα στατιστικά στοιχεία. Στην Ελλάδα, το στοίχημα ισοπαλία δεν Στοίχημα Στοίχημα είναι διαθέσιμο για τον παίκτη με τα ονόματα “στοίχημα χωρίς ισοπαλία”και” ισοπαλία δεν στοίχημα”.

Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα μεταξύ της ομάδας Α και Β σε περίπτωση που ο παίκτης επιλέξει 1 DNB για να κερδίσει την ομάδα στοιχήματος και πρέπει να κερδίσει. Σε περίπτωση που η ομάδα Β κερδίσει, ο παίκτης χάνει το στοίχημα, και σε περίπτωση σύνδεσης, το στοίχημα επιστρέφεται. Αντιστρόφως, αν ο παίκτης επιλέξει 2 ισοπαλία οποιοδήποτε στοίχημα, τότε κερδίσει την ομάδα B στοίχημα πρέπει να κερδίσει. Αν η ομάδα Α κερδίσει, ο παίκτης χάνει το στοίχημα, και σε περίπτωση σύνδεσης, το στοίχημά του επιστρέφεται.

Όπως και σε άλλες αγορές στοιχημάτων, και εδώ ο παίκτης μπορεί να βρει μια ισοπαλία οποιοδήποτε στοίχημα σε πολλά εργοτάξια στοιχημάτων, με διάφορες παραλλαγές. Για παράδειγμα, ένας παίκτης μπορεί να ποντάρει σε ισοπαλία ή διπλό, ενώ η αρχική ομάδα θα κερδίσει το στοίχημα. Μια άλλη επιλογή είναι ότι μπορείτε να ποντάρετε σε ισοπαλία ή σε έναν άσσο, ενώ σε περίπτωση” διπλού ” το στοίχημα θα επιστρέψει. Τέλος, δεν ισοπαλία πρώτο-δεύτερο μισό στοίχημα είναι ακόμη μια παραλλαγή που ένας παίκτης μπορεί να βρει σε διαφορετικές τοποθεσίες στοιχημάτων.Τι είναι το Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα

Φυσικά σε αυτή την αγορά του παίκτη πριν από τα στοιχήματα πρέπει να δώσουν προσοχή στο εξής: Αν υπάρχει η απουσία βασικών παικτών, η σημασία του αγώνα και για τις δύο ομάδες, τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων, τη φόρμα στην οποία βρίσκεται, τις καιρικές συνθήκες, αλλά και το γήπεδο κατάσταση.

Υπάρχουν πολλοί εκείνοι που επιλέγουν το Draw No Bet στο live στοιχήματα, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι μια επιλογή για κάθε ομάδα που χάνει, όμως, και εδώ είναι μερικές παράμετροι που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Για παράδειγμα, το σημείο, τη στιγμή της αντιπαράθεσης, η συμπεριφορά της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το σκορ, αλλά η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here