Τί είναι και πώς παίζονται τα Ασιατικά Χάντικαπ;

0
143
Τί είναι και πώς παίζονται τα Ασιατικά Χάντικαπ;

Τί είναι και πώς παίζονται τα Ασιατικά Χάντικαπ;Είναι γεγονός ότι το ασιατικό χάντικαπ (ή Ασιατικό Χάντικαπ) είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή πονταρίσματος, ειδικά για τα απίστευτα που είναι αρκετά έμπειρα σε αυτό… σπορ. Οι πιθανότητες για το ασιατικό χάντικαπ είναι γενικά υψηλότερες από το” συμβατικό ” (1X2, ή / U), όπως στις περισσότερες περιοχές η τσουγκράνα είναι χαμηλότερη σε αυτά τα στοιχήματα.

Μιλάμε περισσότερο για απίστευτη εμπειρία, καθώς η πλήρης κατανόηση της ασιατικής αναπηρίας μπορεί να φαίνεται σαν μια δύσκολη περίπτωση για κάποιον… νέα. Στις ακόλουθες γραμμές θα προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις διάφορες μορφές της Ασίας.

Κατά την εισαγωγή αναφέρονται οι ασιατικοί τύποι Χάντικαπ, οι οποίοι είναι: Α) κανάλια και οι μισοί, Β) διπλοί, Γ) ασιατικά υποστρώματα, Δ) ρεύμα (σε λειτουργία). Έτσι, ας δούμε όλα αυτά λεπτομερώς:

Α) σύνολο και ημίχρονα

1) Ασιατικό Χάντικαπ 0 ή δεν Ισοπαλία κανένα στοίχημα

Αυτή είναι η πιο κοινή και απλούστερη μορφή των ασιατικών στοιχημάτων, όπου ο παίκτης επιλέγει ουσιαστικά μεταξύ της νίκης του σπιτιού ή του επισκέπτη, με την κλήρωση δεν στοιχήματα αποκλείονται ως ισοπαλία. Με άλλα λόγια, αν η ομάδα που στοιχηματίζει καθώς ο παίκτης κερδίζει, τότε το στοίχημα κερδίζεται, ενώ αν το στοίχημα νικηθεί το στοίχημα χάνεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας, το ποσό του στοιχήματος επιστρέφεται στον παίκτη.

2) Ασιατικό Χάντικαπ -0,5 και + 0,5

Σε περίπτωση που ο παίκτης επιλέγει το -0.5 σε μια ομάδα, τότε η συγκεκριμένη ομάδα πρέπει να “ξεπεράσει” το συγκεκριμένο μειονέκτημα, κοινό… κερδίσει. Το να χάσεις ή να ζωγραφίσεις σημαίνει να χάσεις το στοίχημα. Το + 0.5 επιλογή σημαίνει ότι ο παίκτης πληρώνεται αν η ομάδα κερδίσει ή ισοπαλία και το στοίχημα χάνεται μόνο με την απώλεια.

3) ασιατική Χάντικαπ -1 και + 1

Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο πιο απαιτητικά για τον παίκτη. Αν οδηγήσει στην -1 επιλογή, τότε η ομάδα που θα επιλέξετε πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά (και πάνω). Αν υπάρχει μια νίκη με μια διαφορά γκολ, τότε επιστρέφουμε το στοίχημα, ενώ μια πιθανή ισοπαλία ή ήττα σημαίνει ότι χάνουμε. Στην περίπτωση του +1, Η επιλεγμένη ομάδα πρέπει να δέσει ή να κερδίσει για να κερδίσει το στοίχημα, ενώ η απώλεια από μια διαφορά γκολ σημαίνει την επιστροφή του στοιχήματος.

3) ασιατική Χάντικαπ -1 και + 1Υπάρχει μια παραλλαγή των -1.5 και + 1.5. Στην πρώτη έκδοση, η διαφορά με -1 είναι ότι δεν υπάρχει στοίχημα επιστροφής αν κερδίσετε με ένα γκολ. Στη δεύτερη έκδοση, η διαφορά με +1 είναι ότι το στοίχημα κερδίζεται στο σύνολό του, ακόμη και χάνοντας από ένα μόνο γκολ.

Β) Διπλά

Το διπλό ασιατικό χάντικαπ (ή split) είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός μισού και ολόκληρου. Το διπλό Asics εκδόσεις είναι: (I) 0, -0.5 (ασιατικό -0.25) και το 0, + 0.5 (ασιατικό + 0.25) και (II) 0.5, -1 (ασιατικό – 0.75) και + 0.5, + 1 (ασιατικό +0.75).

Για να γίνω λίγο πιο κατανοητός, το Ασιατικό διπλό Χάντικαπ στοιχήματα, ο παίκτης ουσιαστικά επιλέγει δύο ξεχωριστά στοιχήματα, με το ποσό του στοιχήματος χωρίζεται σε δύο.

1) 0, -0.5 (Ασία -0.25) και 0, + 0.5 (Ασία + 0.25))

Στην πρώτη περίπτωση, ο παίκτης κερδίζει το πλήρες στοίχημα κερδίζοντας την επιλεγμένη ομάδα. Αν ο αγώνας τελειώσει, το στοίχημα επιστρέφεται στο στοίχημα 0 και -0.5 χάνεται. Μια απώλεια οδηγεί σε μια τελική απώλεια του ποσού των στοιχημάτων.

Στη δεύτερη περίπτωση, για άλλη μια φορά μια νίκη της επιλεγμένης ομάδας σημαίνει ένα όφελος του συνολικού ποσού. Σε περίπτωση ισοπαλίας, το στοίχημα 0 επιστρέφεται και το στοίχημα +0.5 κερδίσει.

2) -0.5, -1 (Ασία -0.75) και + 0.5, + 1 (+0.75)

Στην πρώτη περίπτωση, μια νίκη της επιλεγμένης ομάδας σας με δύο γκολ (ή περισσότερα) διαφορά γκολ σημαίνει μια νίκη για ολόκληρο το ποσό. Ένα κέρδος από τη διαφορά ενός τέρματος σημαίνει μια επιστροφή του ποσού που ποντάρεται στο στοίχημα του -1 και ένα κέρδος του ποσού που ποντάρεται στο στοίχημα σε -0.5. Ισοπαλία ή ήττα ίσοι … τελική απώλεια.

Στη δεύτερη περίπτωση το όφελος είναι συνολικό όταν κερδίζουμε ή Ισοπαλία την επιλεγμένη ομάδα. Μια απώλεια με μια διαφορά του φακού σημαίνει επιστροφή του ποσού του στοιχήματος +1 και απώλεια του ποσού του στοιχήματος του +0.5. Ήττα από δύο γκολ της ίσης διαφοράς … τελική απώλεια.

Γ) Υπο / Σχετικά Με Την Ασία

Ασία Under / Over δείχνει το ίδιο δυναμικό με το “συμβατικό” Under / Over (2.5 κ. λπ.), που παρουσιάζονται επίσης από άλλες παραλλαγές του Ασιατικού μειονεκτήματος με αντίστοιχες “συμβατικές” παραλλαγές. Εδώ βλέπουμε επίσης δύο μορφές: (I) Όλα κάτω/πάνω και (II) η διαίρεση κάτω / πάνω.

Γ) Υπο / Σχετικά Με Την Ασία– Ξεκινήστε με ολόκληρο το υπο / φάκελο, λαμβάνοντας sub / over 2 ως παράδειγμα. Σε περίπτωση επιλογής κάτω των 2, ο παίκτης κερδίζει το στοίχημα, αν σκοράρει σε κανένα παιχνίδι ή ένα στόχο, είναι η επιστροφή του πονταρίσματος αν πετυχαίνει δύο γκολ και να χάνει το στοίχημα, αν υπάρχουν τρία γκολ παραπάνω.

– Εάν έχουν επιλεγεί περισσότερα από 2 γκολ, ο παίκτης πληρώνεται με την επίτευξη τριών γκολ ή περισσότερα ,endo το στοίχημα ποσό εάν δύο γκολ επιτυγχάνονται και χάνουν το στοίχημα, αν ένα ή κανένα σκοράρει στον επιλεγμένο αγώνα.

– Ας πάμε στην πρώτη μορφή διαιρείται με δεκαδικό, 25. Επιλέξαμε το παράδειγμα κάτω από / πάνω 2, 2.5 γκολ (ή 2.25). Στην περίπτωση περισσότερων από 2, 2.5 γκολ, το πλήρες στοίχημα κερδίζεται με την επίτευξη τριών ή περισσότερων γκολ. Αν σημειωθούν δύο γκολ, το ποσό του στοιχήματος επιστρέφεται πάνω από 2 και το στοίχημα χάνεται πάνω από 2.5. Στην περίπτωση λιγότερο από 2, 2,5 γκολ, το συνολικό ποσό κερδίζεται αν επιτευχθεί οποιοδήποτε ή ένα γκολ. Αν ο αγώνας έχει δύο γκολ, το στοίχημα επιστρέφεται σε λιγότερο από 2 και το στοίχημα κερδίζεται σε λιγότερο από 2.5.

– Η δεύτερη είναι δεκαδική, 75. Το παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση είναι λιγότερο από / περισσότερο από 2,5, 3 γκολ (ή 2.75). Στην περίπτωση περισσότερων από 2,5, 3 γκολ, το πλήρες στοίχημα κερδίζεται αν επιτευχθούν τέσσερα γκολ και παραπάνω. Αν σημειωθούν τρία γκολ, τότε ο παίκτης κερδίζει το πλήρες στοίχημα πάνω από 2.5 και λαμβάνει επιστροφή του ποσού του στοιχήματος πάνω από 3. Στην περίπτωση των λιγότερο από 2,5, 3 γκολ κέρδισαν το πλήρες στοίχημα αν το επιλεγμένο παιχνίδι σκόραρε δύο γκολ ή λιγότερο. Αν σημειωθούν τρία γκολ, το στοίχημα επιστρέφεται κάτω από 3 και το στοίχημα χάνεται μόνιμα κάτω από 2.5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here