Αγορά Under/Over: Συμβουλές και στρατηγικές

0
229
Αγορά Under/Over: Συμβουλές και στρατηγικές

Αγορά Under/Over: Συμβουλές και στρατηγικέςΌσον αφορά τα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, η επιλογή του νικητή ενός αγώνα είναι η πιο δημοφιλής αγορά (συνήθως 1-x-2). Αμέσως μετά την προτίμηση του παίκτη έρχεται κάτω / πάνω από την αγορά, η οποία είναι πόσα γκολ θα πρέπει να σημειωθεί κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Ειδικότερα, η παρούσα τελικό νικητή αγορά έχει καμμία σημασία, αν δεν είχαμε να στοιχηματίσετε σε ένα συνδυασμένο στοίχημα, όπως Π. Χ Manchester United & over 2.5.

Ας δούμε αναλυτικά, ωστόσο, οι αγορές θα βρουν την επιλογή να παίξουν το σκορ ενός παιχνιδιού.

Κάτω Από / Πάνω Από 2,5

Η πιο δημοφιλής αγορά under / over είναι 2.5 γκολ. Σε αυτή την αγορά μας ενδιαφέρει αν ο αριθμός των γκολ που σκόραρε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι περισσότερο ή λιγότερο από 2,5.

Εάν επιλέξετε να στοιχηματίσετε κάτω από 2.5, θα πρέπει να καταβληθεί αν σας βαθμολογία είναι 0, 1 ή 2 γκολ, ενώ αν υπάρχουν τρία ή περισσότερα θα χάσει ολόκληρο το στοίχημα.

Αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε πάνω από 2,5, θα πληρωθείτε αν έχετε σκοράρει τρία γκολ ή περισσότερα, ενώ χάνετε ολόκληρο το στοίχημα αν υπάρχουν 0, 1 ή 2.

Κάτω / Πάνω Από 3,5

Μια άλλη επιλογή που συχνά συναντάμε είναι κάτω / πάνω από 3.5 γκολ.

Εδώ, αν επιλέξετε κάτω από 3.5, θα πρέπει να καταβληθεί αν σκοράρει 0.1.2 ή 3 γκολ, και θα χάσει ολόκληρο το στοίχημα αν θα σκοράρει τέσσερα γκολ ή περισσότερα.

Αν επιλέξετε ξανά πάνω από 3,5, θα πληρωθείτε αν σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα γκολ και θα χάσετε ολόκληρο το στοίχημα αν σημειωθούν 0, 1, 2 ή 3 γκολ.

* Σημειώστε ότι θα βρείτε άλλες αγορές, όπως under / over 1.5, under / over 4.5 κλπ.και σε αυτές τις αγορές είναι το ίδιο όπως και στα παραπάνω.

Ασιατικό Under / Over

Πολλά από τα τυχερά παιχνίδια sites νόμιμη, η οποία λειτουργεί στη χώρα μας και άλλες ασιατικές αγορές για τους στόχους σας, τα οποία χωρίζονται στο σύνολο (πάνω / κάτω από 2, 3, 4, κλπ.), και η διάσπαση (Under/Over 2.25, 2.75, 3.25, κ. λπ.).

Λιγότερο από 2

Ασιατικό Under / OverΣε αυτή την αγορά, αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε κάτω από 2 ένα παιχνίδι, θα κερδίσετε ολόκληρο το ποσό, αν έχετε σκοράρει 0 ή 1 γκολ. Αν ακριβώς 2 επισημαίνονται, τότε το στοίχημα θα επιστραφεί, και εάν τρία ή περισσότερα επισημαίνονται, τότε το στοίχημα θα χαθεί.

Άνω των 2

Αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε πάνω από 2 σε έναν αγώνα και πάλι, θα κερδίσετε ολόκληρο το στοίχημα αν σκοράρει 3 ή περισσότερα γκολ. Αν ακριβώς δύο γκολ σκόραρε, θα σας επιστραφεί το ποντάρισμα σας, και αν 0 ή 1 γκολ, θα χάσετε το στοίχημα.

Λιγότερο από 2, 25

Αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε για το under 2.25 είναι ένα αγώνα, που θα κερδίσει ολόκληρο το στοίχημα εάν υπάρχουν συνολικά 0 ή 1 για λεπτομέρειες, αν υπάρχουν δυο σας, θα κερδίσετε 50% της μέγιστης δυνατής στο χρόνο που χάνετε ολόκληρο το στοίχημα εάν υπάρχουν τρία ή περισσότερα.

Άνω των 2.25

Εδώ, αν επιλέξετε περισσότερα από 2,25 σε ένα παιχνίδι, θα κερδίσετε το πλήρες ποσό, αν υπάρχει ένα μεγάλο σύνολο των 3 ή περισσότερα γκολ, αν είναι 2, τότε θα χάσει μόνο το μισό στοίχημά σας, ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 γκολ, τότε θα χάσετε όλα σας στοίχημα.

Κάτω των 2.75

Σε αυτή την αγορά, αν μπορείτε να στοιχηματίσετε κάτω 2.75 έναν αγώνα, θα κερδίσει ολόκληρο το στοίχημα αν υπάρχουν 0, 1 ή 2 γκολ, ενώ αν υπάρχουν τρεις, τότε θα χάσετε μόνο το μισό στοίχημά σας. Αν σκοράρει ξανά τέσσερα ή περισσότερα, θα χάσετε ολόκληρο το ποσό.

Άνω των 2.75

Εδώ, αν επιλέξετε να έχετε περισσότερα από 2.75 για έναν αγώνα, θα κερδίσει το πλήρες ποσό, αν σκόραρε τέσσερα ή περισσότερα γκολ, αν υπάρχουν ακριβώς τρεις, τότε θα κερδίσετε 50% από το συνολικό εισόδημα, κατά το χρόνο, οπότε, αν υπάρχουν 0, 1, ή 2 γκολ, το στοίχημα θα χαθεί.

Θα συναντήσετε άλλες αγορές, όπως P. x κάτω / πάνω από 3.75, όπου δεν υπάρχει πολλή λογική αριστερά, όπως με τα παραπάνω παραδείγματα.

Παράγοντες που επηρεάζουν τις επιμέρους αγορές

Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα αθλήματα που επηρεάζονται από πάρα πολλούς παράγοντες, ακόμη και μη-ανταγωνιστική. Παρακάτω θα δείτε την κύρια:

  • Ομάδα μορφή στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια
  • Αρχική μορφή στην τελευταία και μορφή των επισκεπτών το αργότερο
  • Καιρός και μετεωρολογικών συνθηκών

Παράγοντες που επηρεάζουν τις επιμέρους αγορέςΝαρκοπέδιο

Απουσίες ομάδων από τραυματισμούς ή ποινές

  • Ομαδικά κίνητρα
  • Προϊστορία
  • Στατιστικά πρωταθλήματος
  • Στρατηγική για λιγότερο από 2,5

Για να τοποθετήσετε καλύτερα τα στοιχήματά σας σε ένα κάτω 2.5 θα πρέπει να έχετε κατά νου:

Αρχική ομάδα

1) τουλάχιστον 2/3 τελευταία παιχνίδια στο σπίτι που έχουν λήξει κάτω από 2.5

2) τουλάχιστον 1/3 τελευταίο σπίτι που έληξε κανένα γκολ

Επισκέπτης

1) τουλάχιστον 2/3 τελευταία παιχνίδια Μακριά έχουν λήξει κάτω από 2.5

2) τουλάχιστον 1/3 Τελευταία μακριά παιχνίδια, η ομάδα αποστολής πρέπει να μείνει ” κενό”

Στρατηγική Άνω Του 2,5

Για να τοποθετήσετε τα στοιχήματα πιο σωστά κάτω από 2.5 θα πρέπει να θυμάστε:

Αρχική ομάδα

1) στα 3 τελευταία παιχνίδια σπίτι της θα ήταν σκόπιμο να έχουν επτά ή περισσότερα γκολ

2) τουλάχιστον 2/3 τελευταία παιχνίδια στο σπίτι που έχουν λήξει πάνω από 2.5

Επισκέπτης

1) στα τελευταία 3 μακριά παιχνίδια της, θα ήταν σκόπιμο να έχουν επτά ή περισσότερα γκολ σκόραρε

2) στο τελευταίο παιχνίδι μακριά της, θα ήταν σκόπιμο να έχουν σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ.

3) θα ήταν καλό να έχουν βρει δίχτυα τουλάχιστον στα 2/3 από τις τελευταίες εξόδους του

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here