Γιατί η Αγγλία θα χρειαστεί ένα Σχέδιο Β το επόμενο καλοκαίρι – Κρις Περπατούμε

0
609
Γιατί η Αγγλία θα χρειαστεί ένα Σχέδιο Β το επόμενο καλοκαίρι - Κρις Περπατούμε

Γιατί η Αγγλία θα χρειαστεί ένα Σχέδιο Β το επόμενο καλοκαίρι - Κρις ΠερπατούμεΑγγλία αφεντικό Gareth Southgate έχει δίκιο όταν λέει ότι τα Τρία Λιοντάρια θα πρέπει να επιμείνουμε να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής – αλλά θα χρειαστεί ένα Σχέδιο Β το επόμενο καλοκαίρι.

Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο

μάθημα που έχω μάθει από τις δύο παιχνίδια στο Εθνών Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, ειδικά με ό, τι συνέβη σε μας την ήττα από την Ολλανδία στα ημιτελικά.

Μετά το παιχνίδι με τρεις πίσω στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Ρωσία, έχουμε χρησιμοποιήσει ένα σύστημα 4-3-3 στην τελευταία μας αγώνες, και είχε πάει καλά.

Αλλά κατά των Ολλανδών ήταν προφανές από πολύ νωρίς ότι δεν λειτουργούσε. Όσον αφορά την κατοχή, είχαν το μεγαλύτερο μέρος της μπάλας και ήταν υπερ-τρέξιμο μας στο midfield – αλλά δεν θα μπορούσε να αντιδράσει σε αυτό.Έβλεπα για το BBC Radio 5 live και να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να επηρεάσουν την κατεύθυνση το παιχνίδι ήταν κλάσης.Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο

Είχαμε πολλές διαφορετικές επιλογές, αλλά δεν δοκιμάσαμε πραγματικά καμία από αυτές. Αντ ‘ αυτού κολλήσαμε σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που κάναμε ήδη, παρά το γεγονός ότι δεν πήραμε καμία χαρά από αυτό.

Ο γκάρεθ έκανε κάποιες αλλαγές, αλλά έχουν διαφορετικές προσωπικό στις ίδιες θέσεις δεν έκανε τίποτα για να αναστατώσει μια πολύ καλή Ολλανδία πλευρά, όταν ίσως μια αλλαγή του σχήματος ή τακτική – θα το είχε κάνει.

Είναι εύκολο να μιλήσουμε μετά τα παιχνίδια για το τι πρέπει να γίνει, αλλά νομίζω μετατροπής και τρεις στο πίσω μέρος θα ταίριαζαν μας, και θα μπορούσε να μας είχε δώσει έναν άνδρα για να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή.

Δικαίωμα συστήματος Southgate για προκριματικούς

Δεν κάνω κριτική του Γκάρεθ συνολική προσέγγιση, επειδή μάς έχει άριστα αποτελέσματα κατά τη Ισπανίας και της Κροατίας στο Εθνών Λιγκ τους τελευταίους μήνες.

Και σίγουρα θα είναι ο σωστός τρόπος για να παίξουμε και στην προκριματική εκστρατεία μας για το ευρώ 2020.Δικαίωμα συστήματος Southgate για προκριματικούς

Έχουμε ήδη σημειώσει 10 γκολ στους δύο πρώτους αγώνες μας, εναντίον της Τσεχικής Δημοκρατίας και του Μαυροβουνίου. Να σέβεσαι τις άλλες ομάδες, στην Ομάδα Α, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κυριαρχούν σε κάθε αγώνα, και να πάρει τα σωστά αποτελέσματα σε αυτούς.

Είναι στα μεγάλα παιχνίδια, κατά τις πρώτες ομάδες, που θα δοκιμαστεί και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά για άλλους 12 μήνες, στο τελικό του Euro 2020.

Δεν λέω ότι δεν πρέπει να πάμε σε αυτό το τουρνουά χρησιμοποιώντας το στυλ του ποδοσφαίρου Southgate θέλει να παίζει από πίσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να το εγκαταλείψουμε αυτό μετά από μια κακή παράσταση.

Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να είστε σε θέση να ρυθμίσετε και να κάνετε κάτι διαφορετικό για να επηρεάσει το παιχνίδι την επόμενη φορά που θα παίξετε ενάντια σε έναν ποιότητα πλευρά, και θα είναι σαφώς καλύτερη δεύτερη.

Η Αγγλία πρέπει να είναι πιο προσαρμόσιμη σε μεγάλα παιχνίδια

Το πολύ καλύτερες ομάδες μπορούν να παίξουν το ίδιο σύστημα σχεδόν κάθε χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την προσπάθεια κάτι διαφορετικό κατά τη διάρκεια αγώνων.

Σε επίπεδο συλλόγων, κοίτα Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για παράδειγμα, ξέρουν ότι είναι καλύτερη από την αντιπολίτευση τόσο σπάνια αλλάζει τίποτα, ακόμα και αν κάνουν πίσω.

Το ίδιο ισχύει και για την Αγγλία μας κατατακτήριες εκστρατεία, αλλά όταν φτάσουμε στο τελικό δεν είμαστε στην ελίτ υποστήριγμα και θα πρέπει να είναι πιο προσαρμόσιμο αν τα πράγματα δεν πάνε το δρόμο μας.

Τότεναμ αφεντικό Mauricio Pochettino δεν φοβάται να το κάνει, και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που ο Γκάρεθ μπορεί να χρησιμοποιήσει την ομάδα του να κάνει το ίδιο πράγμα.

Είμαι βέβαιος ότι θα εξετάσει τι συνέβη κατά των Ολλανδών και θα έχει μια καλύτερη ιδέα για το τι θα κάνουμε την επόμενη φορά, αν τους παίξουμε ξανά.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχει τους κατάλληλους παίκτες ταιριάζει και διαθέσιμο για να το κάνουμε την επόμενη φορά.

Η Αγγλία μπορεί να μάθει από τον Ντε Τζονγκ.

Ολλανδία εξτρέμ Ράιαν Βαβέλ, είπε μετά τον ημιτελικό του πλευρά ήξερε ότι αν πιεστεί μας ως ομάδα, κάποιος θα κάνει ένα λάθος – το οποίο είναι ακριβώς αυτό συνέβη για δύο από τους στόχους τους.

Ο τζον Πέτρες ήταν ο παίκτης πιο λάθος και στις δύο περιπτώσεις όμως, κοιτάζοντας τη συνολική εικόνα, ολόκληρη η Αγγλία, η ομάδα πρέπει να φροντίζει την μπάλα καλύτερα, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Αυτός είναι ένας τομέας όπου μπορούμε σίγουρα να μάθουμε από τους Ολλανδούς, και Frenkie de Jong.

Σε αντίθεση με οποιαδήποτε από τις μέσους εκείνο το βράδυ, ήταν πάντα ευτυχείς να λάβετε την μπάλα όπου κι αν ήταν, να μετατρέψει ακόμα και το πιο στενό καταστάσεις, και να προχωρήσουμε αναπαραγωγή προς τα εμπρός.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here